Youtube’daki Tüm Türk Minecraft Kanalları

Youtube’daki Tüm Türk Minecraft Kanalları

Merhaba arkadaşlar bugün youtube’da minecraft veya minecraftla ilgili tanıtımları çeken ve ayrıca diğer oyun videolarını da çeken türk youtuber leri tanıtmaya çalışacağım.Linklere basarak ziyaret edebilir veya yorum yazarak kanalınızı ekletebilirsiniz 🙂

Orkun IŞITMAK

Orkun Işıtmak adlı kanal genelde indie korku oyunları üzerine odaklanmış bir kanaldır. Ama kanalların çoğunluğundaki gibi sayısız oyun videosu çeker. Ayrıca twitch tv’den canlı yayın yapıyor. Korku seviyorsanız,korkmam diyorsanız takip etmelisiniz.

Murat Abi GF

O kendine has tarzı küfürlü ağzıyla Murat Abi canı ne çekerse o oyunun videosunu çeker. Süper de güzel çeker. Eğer ki argo ve oyunlardan hoşlanıyorsanız Murat Abi GF ‘yi takip edin.

Babam Da Oyuncu

Sık sık Pokemon gibi nintendo-anime türü oyunların videosunu çeken bir Youtube kanalıdır. Üstelik FTW Eğitim videoları da çok güzel hazırlanmıştır. Animeleri ve Nintendo ilginizi çekerse takip etmenizi öneririm.

LeHamam

Yine Minecraft videoları çeken bir Youtube kanalıdır. Minecraft ı sevip yeni kanallar denemek isteyenlere birebir.

Nileppezdel97

Ege ile Minecraft serisi hazırlayarak Youtube’de ünlenmiş bir Youtube kanalıdır. Minecraft videoları için takip edin.

Burak Oyunda

Burak abinin o acayip tepkilerinden minecraft wipeout yarışmasına kadar her şey.Ben bu kanalda gerçekten minecraft wiperout u yaratıcı buldum çünkü birebir almışlar programı 🙂

AliveinGames.com Resmi YouTube Kanalı

Genelde çeşitli oyunların incelemesini yapan Youtube kanalıdır. Oyun incelemelerini,oyunların nasıl oynandığını merak ediyorsanız deneyin.

Diğer Türk Oyun Kanalları

Videoyunrespawn

Dost Kayaoğlu

Oxuruk

Oyun Günlüğü

LeafGaming35

Efsane

Kanallara tıklayarak gidebilirsiniz.

Yorum bırakın